EVENIMENTE IMPORTANTE

Decembrie 2012
Argo Construct a participat la receptia lucrarilor de modernizare si extindere a Magazinului Titan. S-au realizat lucrari de instalatii HVAC si sanitare. Suprafata magazinului a fost si extinsa cu 3.500 mp, astfel in acest moment avand o suprafata de aproximativ 15.000 mp.

Noiembrie 2012
Argo Construct a participat la festivitatea de inaugurare a Parcajului de la Universitate. Acest parcaj are 425 locuri pentru masini si 21 pentru motociclete. Lucrarile de instalatii ce au fost executate: sanitare, termice si electrice.

Noiembrie 2012
Argo Construct a incheiat lucrarile de instalatii (termice, ventilatie/climatizare, sanitare, stingere incendiu) la Imobilul de birouri Monolit Square, din Piata Charles de Gaulle

Februarie 2012
Argo Construct in parteneriat cu MT&T a finalizat al doilea proiect WorldClass, Complex American House

Septembrie 2011
Argo Construct sub antreprenoriatul general Jv. Max Bögl – Astaldi a finalizat lucrarile de ventilatii, incalzire si drenaj teren pentru Stadionul National “Lia Manoliu”. Suprafata de aproximativ 59.000 mp.

Septembrie 2011
Argo Construct a finalizat lucrarile de reabilitare instalatii HVAC, sanitare si electrice pentru cladirea PVG Tower (PHONIX Tower). Aproximativ 14.000 mp spatiu de birouri.

Octombrie 2011
Argo Construct a inceput colaborarea in realizarea lucrarilor de instalatii pentru Centru fitness WorldClass Complex Upground

Martie 2011
Argo Construct a reabilitat lucrarile de instalatii HVAC pentru Loteria Nationala

Februarie 2010
Argo Construct a finalizat paleta completa de lucrari de instalatii (termice, ventilatie/climatizare, sanitare, stingere/detectie incendiu, electrice, curenti slabi, BMS) pentru EURO Tower – aprox. 27.000 mp spatiu de birouri.

Septembrie 2010
Argo Construct a finalizat lucrarile de instalatii (termice, ventilatie/climatizare, sanitare, stingere incendiu) pentru una dintre cele mai reprezentative cladiri de birouri din Bucuresti – NUSCO Tower (aprox. 35.000 mp).

Noiembrie 2007
Argo Construct a realizat lucrari de instalatii pentru Palatul ELISABETA

Octombrie 2007
Argo Construct a finalizat lucrarile de instalatii pentru Parcajul Suprateran CityMall.

Iunie 2006
Argo Construct a finalizat lucrarile de instalatii pentru Hotel Tulip Inn, Bucuresti

Octombrie 2005
Argo Construct a finalizat lucrarile de instalatii (HVAC, sanitare) – Hotel Acasa la Dracula, Poiana Brasov. Acesta fiind unul dintre cele mai frumoase si pitoresti resorturi din zona montana.

Septembrie 2003
Argo Construct a realizat lucrarile de instalatii pentru Casa de oaspeti Manastirea Viisoara

Octombrie 2002
Argo Construct a luat fiinta.